Sara = Besproken

Mechelse herder teefje van net 1 jaar oud. Sara zoekt mensen die ervaring hebben met het ras. Ze heeft nog moeite met voertuigen, daar wilt ze achteraan jagen. Ze heeft wel echt uitdaging nodig, het is een werkhond. Ze wilt heel graag voor je werken. Met andere honden gaat het goed.

Bobby

Dit is Bobby, hij is een hele enthousiaste drukke kruising labrador van 2,5 jaar. Hij is een kruising met 75% labrador en 25% Poodle. Binnenshuis luistert hij goed maar buiten moet hij nog veel leren en heeft een consequente aanpak nodig. Bobby heeft veel energie en heeft veel jachtpassie. Super hond voor iemand die met hem wilt speuren.
Voor iemand met ervaring zal hij een prima maatje zijn.

Binky = Besproken

Deze lieve senior van 12 jaar oud is op zoek naar een huisje. Hij is nog hartstikke fit en actief alleen wat slechthorend. Binky is lief met andere honden en komt van een boerderij waar ook paarden, kippen en katten liepen. Hij is gewend om veel buiten los te lopen dus een tuin is wel een pré.
Aan de riem lopen is hij niet veel gewend maar hij doet dat prima.
Voor meer informatie neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Storm

Storm is een 11 jarige chihuahua. Hij kan goed met kinderen vanaf 6 jaar opschieten jongere kinderen gaat niet. Katten is hij niet gewend. Omgang met andere honden gaat goed wil wel graag de baas zijn over de andere honden. Storm heeft nog wat extra zorg nodig en kan daardoor nog niet per direct verhuizen.

Dino

Boxer kruising van 3 jaar oud. Dino is een niet gecastreerde reu. Hij zoekt een huisje waar het niet te druk is. Dino is een enthousiaste jongen en in een druk huishouden kan hij geen rust vinden. Dino is lief maar hij heeft wel een duidelijke leider nodig. Ervaring met grote honden is een vereiste. Hij is niet gewend aan katten.