Sara

Deze Mechelse herder wordt in maart 2 jaar, wij hopen dat zij haar 2e verjaardag bij een eigen baasje mag vieren. Ze is geen hond voor beginners, haar nieuwe baas moet ervaring hebben met dit ras, of in ieder geval met werkhonden.

Ze kan niet samen met andere dieren samen. Ze moet nog veel leren, zoals elke jonge hond. Omgaan met verkeer en dan vooral auto`s, vindt ze moeilijk. We zoeken een rustig huishouden voor haar bij een baas met veel geduld. Wie de liefde en geduld heeft voor haar krijgt een enorme lieve hond, die erg veel liefde te geven heeft.

Charlie

Charlie is een reu van 10 jaar oud. Hij is erg sociaal en komt graag knuffelen. Hij is een kruising met een Siberische husky en is redelijk groot. Andere honden is hij gewend en is erg speels maar kan wel wat dominant zijn. Alleen zijn vind hi niet zo leuk en zoekt dus mensen die niet te veel van huis weg zijn.

Buddy

Buddy is een reu van 5 jaar oud. Hij is een kruising met een Beagle en Cocker Spaniel. Hij is super enthousiast waarbij het met wandelen ook veel trekt. Hij is gewend om met katten te zijn en ook andere honden gaat goed hierbij wordt hij wel overenthousiast. Ook met kinderen van 9 jaar en ouder kan hij samen mee.

Donna

Donna is een teefje van 9 jaar oud. Donna is een kruising met een herder. Donna kan niet met andere teefjes samen. Ze moet wel wennen aan nieuwe mensen. Met andere katten wisseld het een beetje hoe ze reageerd. Met kinderen gaat het goed. Donna is verder redelijk rustig.