Murphy

Murphy is een kruising hollandse herder van 5 jaar. Murphy is een lieve hond die op zoek is naar een baas die stevig in zijn schoenen staat. Murphy is namelijk enthousiast en weet soms niet hoe sterk hij is. Hij doet het super goed op de training en luistert daar perfect. Murphy houd van knuffelen en gaat dan graag op zijn rug liggen zodat je bij zijn buik kan. Hij houd niet van andere dieren en word daarom alleen geplaatst als enig dier.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Thyson

Deze knappe heer is Thyson. Thyson is een hollandse herder reu van 9 jaar oud. Thyson is gek op water en op balletjes. Hij komt zijn bal met veel enthousiasme brengen en gaat hem graag voor je halen. Met wandelingen loopt hij netjes mee. Luistert goed. 

Hem

Deze kruising jack russel/pincher is Hem. Hem is een gecastreerd reutje van 11 jaar. Hij is lief en sociaal ook naar andere honden. Hij loopt netjes mee aan de riem. Hij kan alleen thuis zijn ,dit moet natuurlijk wel worden opgebouwd. Een lief en makkelijk hondje die iemand zoekt waar hij zijn oude dag mag slijten.