Rico

Rico is een grote reu van 2 jaar oud. Hij is onzeker en zoekt iemand die zowel fysiek als mentaal sterk in zijn schoenen staat. Met snoepjes krijg je veel voor elkaar en dan is hij 1 bonk liefde. Hij doet lief naar andere honden en luistert goed. Trekt wel aan de riem uit enthousiasme. Is katten gewend. Rico word niet bij kinderen geplaatst.

Daya

Daya is een italiaanse windhond teefje van 1 jaar oud. Daya vind vreemde mensen erg spannend maar als ze je kent zit ze het liefste op schoot. Daya is na de komst van asielhondje Bincky uitgebloeid naar een vrolijke en zorgzame jonge hond. Ze is gek op kleine hondjes. Hondjes die groter zijn dan haar vind ze eng. Daya kan het beste bij een andere stabiele hond worden geplaatst. Ze kan heel goed samen met Bincky. Ze zoekt baasjes die haar goede leiding kunnen geven en ervaring hebben met honden. 

Bincky

Bincky is een gecastreerde reu van 5 jaar oud. Wegens overlijden van één van zijn baasjes en soortgenootje is hij bij ons in het asiel gekomen. Hij was erg verdrietig. Inmiddels is hij met behulp van ons andere asiel hondje Daya enorm opgeknapt. We denken daarom dat hij het beste samen met een ander hondje kan worden geplaatst. (Samen met Daya zou heel leuk zijn). Bincky is een rustig hondje die graag bij je zit. Hij zoekt daarom ook een rustig huishouden met mensen die veel thuis zijn. 

 

Sara

Mechelse herder teefje van net 1 jaar oud. Sara zoekt mensen die ervaring hebben met het ras. Ze heeft nog moeite met voertuigen, daar wilt ze achteraan jagen. Ze heeft wel echt uitdaging nodig, het is een werkhond. Ze wilt heel graag voor je werken. Met andere honden gaat het goed.