Tara

Deze Mechelse herder wordt in maart 2 jaar, wij hopen dat zij haar 2e verjaardag bij een eigen baasje mag vieren. Ze is geen hond voor beginners, haar nieuwe baas moet ervaring hebben met dit ras, of in ieder geval met werkhonden.

Ze kan niet samen met andere dieren samen. Ze moet nog veel leren, zoals elke jonge hond. Omgaan met verkeer en dan vooral auto`s, vindt ze moeilijk. We zoeken een rustig huishouden voor haar bij een baas met veel geduld. Wie de liefde en geduld heeft voor haar krijgt een enorme lieve hond, die erg veel liefde te geven heeft.

Wheely

Wheely is een japanse spits teefje van 7 jaar oud.  Wheely is een heel lief en enthousiast hondje. Ze heeft veel energie en houdt van buiten spelen met andere honden, maar ook van het rustig in huis aanwezig zijn met een mensenmaatje. Wheely is gewend om los te lopen, aan de lijn mag ze nog beter leren wennen maar ze leert heel graag.

Roxy

Roxy is een Siberische Husky van 5 jaar oud. Roxy kan met kinderen samen. Zij kan niet met katten samen hier jaagt zij dan op. Met andere honden wisselt het hoe dat gaat. Ze vind het moeilijk om alleen te zijn en zoekt een eigenaar die niet teveel van huis weg is.

Bobby

Bobby is een Kaukasische herder van 2 jaar oud. Met kinderen kan hij goed overweg, katten is niet bekend of hij daar mee samen kan. Met vreemde mensen gaat het goed. Hij kan naar andere honden wat waaks zijn. Wij zoeken een huis voor Bobby waarbij hij heel veel ruimte heeft en mensen die zich in het ras willen verdiepen.