Murphy

Even Murphy opnieuw in the picture (letterlijk) gezet! En laat zien dat hij wel even braaf kan wachten voor de foto, daarna snel naar zijn balletje om verder te spelen. Murphy is een enthousiaste kruising Herder (met vermoedelijk een vleugje Stafford) reu van ruim 5 jaar. Voor Murphy zoeken we iemand die ervaring heeft met honden en uiteraard genoeg tijd voor hem heeft. Murphy is graag enig dier in huis. Met oudere kinderen kan hij prima overweg. Interesse in deze vriendelijke, enthousiaste heer? Kom dan gerust eens kennis maken.

Dobby

Dobby is een reu van 4 jaar. Hij is enorm energiek en heeft veel jachtpassie. Qua energie vergelijkbaar met een jack russel. Hij zoekt dus een sportieve baas! Hij is graag bij je en houd van knuffelen. Dobby kan wel met andere honden maar kan wat dominant zijn. We plaatsen hem niet bij een kat vanwege het jachtinstinct. Alleen thuis zijn moet worden opgebouwd.

Joyke Gereserveerd

Joyke is een kooikerhondje van 1,5 jaar. Hij is onzeker en heeft leiding nodig. Met goede begleiding kan hij samen met een andere hond geplaats worden en eventueel misschien ook met een kat. Hij kan niet met kleine kinderen, oudere kinderen kan wel. We plaatsen hem alleen bij mensen die kennis hebben van het ras.

 

Buddy

 

Buddy ziet er weer top uit na zijn trimbeurt nu zoekt deze lieverd een nieuw baasje. Buddy is een fox terrier draadhaar van bijna 9 jaar oud. Buddy zijn zicht is niet zo goed maar hij laat zich hier niet door tegenhouden. Hij is enthousiast en houd van aandacht. Hij kan met andere honden. Katten onbekend. Alleen zijn moet worden opgebouwd.