Sara

Mechelse herder teefje van net 1 jaar oud. Sara zoekt mensen die ervaring hebben met het ras. Ze heeft nog moeite met voertuigen, daar wilt ze achteraan jagen. Ze heeft wel echt uitdaging nodig, het is een werkhond. Ze wilt heel graag voor je werken. Met andere honden gaat het goed.

Pablo

Patterdale terrier van 5 maanden oud. Pablo is een klein/middel groot hondje.  Het is een lieve pup met een hoog energie gehalte. Hij gaat heel goed met andere hondjes maar wilt wel graag spelen! Kleine dieren zijn erg leuk om achteraan te gaan. We plaatsen hem daarom niet met katten. Pablo zou graag op puppycurcus gaan, hij moet nog veel leren. Verder is hij super vrolijk en ontzettend lief. Hij komt dan ook graag even kusjes geven. 

Rex

Bemiddeling (let op! Zit niet bij ons in het asiel maar bij eigenaar)

Rex is een super lieve gecastreerde 16 maanden oude Duitse Herder.
Hij heeft zijn hele eerste jaar geen training gehad en moest weg omdat er geen tijd meer voor was. Hij kwam totaal onbegrensd en zonder besef van eigen formaat bij de huidige eigenaar terecht.Deze is er gelijk mee gaan trainen maar helaas liepen ze tegen heel veel door de hond zelf aangeleerde dingen aan en was Rex veel bang en onzeker buiten. Dit resulteerde in stress bijten naar de baas en gejaag op de huis kat en andere dieren. Inmiddels heeft Rex al veel bij en afgeleerd maar accepteert de kat in huis niet.
Het 12 jarige kind in huis is angstig geworden voor de hond sinds het stress bijten van Rex.

Rex hapt in stresssituatie praktisch niet meer, zoekt buiten goed contact met de baas, loopt goed aan de lijn en los mits totaal geen afleiding als andere honden of overige dieren.
Hij kan nog niet los op open terrein want bij het zien van een ander dier jaagt hij het na en komt niet bij roepen.
Met andere honden wil hij spelen en zonder lijn reageert hij beter op ze dan met lijn.

Rex is dol op zwemmen en spelen en ligt graag dicht bij de baas maar kan ook heel goed tot 6 uur alleen blijven.
Een ervaren (met herders) consequente duidelijke baas met grote gesloten tuin en tijd voor training en werken met Rex zou het beste passen.

Voor meer informatie brengen wij u graag in contact met de eigenaar.

 

Axel =besproken

Border collie reutje van 4 jaar oud. Axel is een onzekere hond die eerst de kat uit de boom kijkt. Hij moet meer vertrouwen krijgen. Hij heeft helaas niet zo’n goede start maar Axel heeft een ontzettend vriendelijk en goed karakter. Hij kan met katten en met andere honden. We denken dat hij het beste geplaatst kan worden bij een stabiele volwassen hond waar hij van kan leren. Axel is een hond die met zachte hand moet worden begeleid want is anders angstig en kruipt dan weg. 

Roxy

kruising van 3 jaar oud. Roxy kan met kinderen en is goed met andere honden. Ze is makelijk in de omgang en vind aandacht ook heerlijk, wel moet ze even wennen aan een nieuwe omgeving en nieuwe mensen.