Boerderijkatten

Heeft u een schuur of een stal? En last van muizen? In het asiel verblijven regelmatig “boerderijkatten”. Deze zijn niet sociaal genoeg om in een gezin te plaatsen maar het zijn wel prima muizenvangers. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Ayla

Poesje van 1,5 jaar oud. Ayla vind andere katten erg leuk. Ons begint ze nu ook langzaam te vertrouwen. Als we voeren of er worden snoepjes uitgedeeld komt ze gelijk kijken. Sommige van onze vrijwilligers kunnen haar zelfs aaien. We zoeken mensen die het niet erg vinden om wat geduld te hebben met haar. Mensen die al een lieve sociale kat hebben is wel een vereiste.

Gizmo en Molly

Gizmo(links) is een kater van 1 jaar oud en Molly (rechts) is een poesje van 1 jaar oud. Ze zijn al sinds ze kittens zijn samen en willen graag samen blijven. Ze zijn helaas bij ons gekomen nadat hun eigenaar is overleden. Hier hebben ze het heel moeilijk mee. Molly laat zich aaien maar kruipt nog graag weg in de krabpaal. Gizmo houdt ons op afstand maar zodra je met wat lekkers komt laat hij zich toch verleiden tot een aai, waar hij dan ook van geniet. Twee prachtige katten die een fijn huisje verdienen, met veel tijd en aandacht. 

Max

Deze lieve kater is nu een half jaar oud, dit zou je niet zeggen want hij is enorm. Max komt gelijk kijken maar vind het nog wel spannend als je gelijk wilt aaien. Als je even de tijd neemt dan komt dat goed. We hebben daarom ook het volste vertrouwen dat hij een ware kroelkat word als hij geplaatst is. Max word niet als enigste kat geplaatst, hij wilt graag een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen.

kitten 32=besproken

Dit katertje is nu 5 maanden oud. Hij is rustig van karakter. Verder is hij erg lief als je wat tijd en geduld met hem hebt. In ons pleeggezin liet hij zich aaien, en kwam hij ook kroelen. Bij ons vind hij het nog wat spannend allemaal. Voor wat eten of een snoepje komt hij wel gelijk. Hij zoekt baasjes die tijd en geduld hebben om het rustig te laten wennen. Hij word niet als enigste kat geplaatst, hij heeft wel een vriendje of vriendinnetje nodig.

Kitten 30

Dit poesje is 5 maanden oud. Ze is de nieuwsgierigste die er rond loopt en is overal als eerste bij maar aaien vind ze nog spannend. Dit lieve poesje zoekt een huisje met mensen die tijd en geduld hebben om haar nog net wat meer vertrouwen te geven. Een sociale kat als voorbeeld zou voor haar perfect zijn.

kittens

We hebben verschillende kittens in het asiel, voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.