Boerderijkatten

Heeft u een schuur of een stal? En last van muizen? In het asiel verblijven regelmatig “boerderijkatten”. Deze zijn niet sociaal genoeg om in een gezin te plaatsen maar het zijn wel prima muizenvangers. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Evi

Evi is een lief maar nog wat verlegen poesje van 1 jaar oud, ze zoekt een rustig huisje zonder kleine kinderen met evt. een andere sociale kat waar ze zich aan op kan trekken.

Lotje

Lieve Lotje is 11 jaar, ze is enorm lief en dol of veel aandacht en komt graag kroelen, ze houdt niet van andere huisdieren dus daarom zoekt ze een plekje als enige huisdier.

Rodie

Rodie is een lief poesje van 6 maanden en opzoek naar een fijn huisje het liefst bij een andere sociale poes of samen met een kat van hier omdat ze erg sociaal is naar andere katten.

Daley & Quinty

Noorse boskat kruising( Moeder en zoon), helaas bij ons terug. Dit lieve stel heeft snel stress wat zich uit in onzindelijkheid. Hier bij ons zijn ze wel zindelijk, de rust en regelmaat doet ze goed. We zoeken een huisje met mensen die veel geduld met ze hebben. Een rustig huis zonder al te veel poespas. Eventueel met een buitenren waar ze kunnen wonen. Door hun lange vacht hebben ze sowieso extra verzorging nodig en zijn daarom niet geschikt om echt buiten te wonen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Odette & Fiona

Dit zijn Odette en Fiona, 2 lieve rustige dames van 2 en 1 jaar ze zijn opzoek naar een rustig huisje zonder kleine kinderen.

kittens

We hebben nog verschillende kittens beschikbaar. Voor meer informatie neem contact met ons op.