Boerderijkatten

Heeft u een schuur of een stal? En last van muizen? In het asiel verblijven regelmatig “boerderijkatten”. Deze zijn niet sociaal genoeg om in een gezin te plaatsen maar het zijn wel prima muizenvangers. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Ginger

Ginger is een kater van bijna 8 jaar, hij is samen met broer Pom bij ons gekomen, ze willen graag samen blijven. Ze zijn een hond gewend en kinderen vinden ze leuk!

Pom

Pom is een kater van bijna 8 jaar, hij is met broer Ginger samen bij ons gekomen. Ze hopen ook weer samen te kunnen vertrekken. De heren zijn een hond gewend en kinderen vinden ze erg leuk.

Sam = Besproken

Kater van bijna 2 jaar oud. Sam is een vriendelijke kater. Hij heeft niks met honden en kinderen heeft hij ook niks mee. Met andere katten gaat het wel goed. Hij is gewend om naar buiten te gaan maar komt wel daarna snel weer binnen.

Joep

Joep is een katertje van 6 maanden oud. Hij staat aaien toe maar vind het allemaal wel erg spannend. Hij zoekt een huisje waar hij veel tijd en liefde krijgt zodat hij kan uitbloeien tot een grote kater.

Sarina

Sarina is een poes van bijna 3 jaar oud. Ze zoekt een huisje waar ze helemaal kan bijtrekken. Ze is redelijk schuw en zoekt dus mensen die tijd en liefde in haar willen steken.

Phoebe

Phoebe is een poes van 12 jaar oud. Ze is een Siberische boskat. Ze is kindeen niet gewend en ook honden is ze niet gewend. Haar vacht moet regelmatig gekamd worden om zoveel mogelijk klitten te vermijden. Verder is ze een sociale damen naar mensen toe en komt heel graag knuffelen.