Boerderijkatten

Heeft u een schuur of een stal? En last van muizen? In het asiel verblijven regelmatig “boerderijkatten”. Deze zijn niet sociaal genoeg om in een gezin te plaatsen maar het zijn wel prima muizenvangers. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Daley & Quinty

Noorse boskat kruising( Moeder en zoon), helaas bij ons terug. Dit lieve stel heeft snel stress wat zich uit in onzindelijkheid. Hier bij ons zijn ze wel zindelijk, de rust en regelmaat doet ze goed. We zoeken een huisje met mensen die veel geduld met ze hebben. Een rustig huis zonder al te veel poespas. Eventueel met een buitenren waar ze kunnen wonen. Door hun lange vacht hebben ze sowieso extra verzorging nodig en zijn daarom niet geschikt om echt buiten te wonen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Frederika

Lief poesje van 9 maanden oud. Heel makkelijk en sociaal katje. Zoekt lieve baasjes met veel aandacht voor haar.

Thomas

Ontzettend lieve kater van 2 jaar oud. Thomas houd zijn kopje een beetje scheef en heeft soms wat moeite met zijn evenwicht. Dit is waarschijnlijk een neurologische afwijking. Hij heeft daar zelf niet zo’n last van. Hij is gewoon heel vrolijk. Thomas is ontzettend sociaal en wilt heel graag samen met een andere kat wonen. Door zijn afwijking lijkt het ons beter hem niet buiten een tuin te laten.

Yuki=besproken

Yuki is een kruising siamees van 2 jaar oud. Hij is in het begin wat verlegen maar word daarna een enorme kroel. Hij waardeert hier heel erg het gezelschap van de andere katten. Hier trekt hij veel met Siebe op. Voor hem zou het daarom fijn zijn om samen met een andere kat geplaatst te worden.                                                                                                                  

Siebe

Deze onzettende knappe man heet Siebe, hij is nu 2 jaar. Siebe heeft wat tijd en aandacht nodig want hij vind mensen nog wat spannend. Hij maakt wel echt sprongen voorruit en daarom denken we dat met wat liefde en geduld hij een super lieve kroelkat word. Hij is ontzettend sociaal met andere katten en word alleen geplaatst samen met een andere kat.

kittens

We hebben nog verschillende kittens beschikbaar. Voor meer informatie neem contact met ons op.