Boerderijkatten

Heeft u een schuur of een stal? En last van muizen? In het asiel verblijven regelmatig “boerderijkatten”. Deze zijn niet sociaal genoeg om in een gezin te plaatsen maar het zijn wel prima muizenvangers. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Evi

Knappe jonge dame van 3 jaar oud. Evi kwam bij ons toen ze zwanger was. Het is een super lieve moeder geweest van haar eigen kittens+ pleegkittens. Inmiddels zijn deze groot genoeg om mama te verlaten en zijn wij voor haar ook op zoek naar een nieuw huisje. Ze is erg schuw maar laat ons wel toe. Daarom willen we haar wel een kans geven op een leven als huiskat. We zoeken ook iemand met engelengeduld voor haar die haar die kans wil geven.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op.

Ziva Besproken

Mooie poes van 1 jaar oud. Ziva is wat voorzichtig. Ze is gewend om naar buiten te gaan en zoekt een plek waar dat kan. Iemand die wat geduld met haar heeft, heeft er een leuke kat aan.

Koos

Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel. Oh nee wacht even, als de mensen weg zijn ligt Koos languit buiten. wink Koos is al voor de tweede keer bij ons en heeft een beetje pech gehad. Hij is niet op zijn plek geweest bij de vorige eigenaren en hier vind hij het ook maar niks. Koos zoekt iemand die veel geduld heeft en hem gewoon met rust laat totdat hij zelf wilt komen. Koos is 11 jaar. 

Kittens

Er zijn bij ons nog kittens beschikbaar. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kitten 22

Katertje van 11 weken. Zit momenteel samen met zijn broertje in ons pleeggezin. Is klaar om te verhuizen. Interesse? Neem contact met ons op.

Kitten 33

Lieve kater van 14 weekjes. Enorm speels en nergens bang voor! Komt graag aandacht vragen, gaat goed met de andere katten hier.

Kitten 21

Deze kleine kater van 11 weken woont samen met zijn broertje in ons pleeggezin. Zijn broertje is er nog niet helemaal klaar voor maar hij wel. Hij komt echt aandacht vragen en op schoot zitten voor een aai. Daarom is het nu tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe gezinnetje voor hem. Interesse? Neem contact met ons op.

Kitten 14

Lief poesje van 9 weken oud. Is zachtaardig van karakter. Al haar broertjes en zusjes zijn al besproken en zij wilt ook graag binnekort verhuizen.