Simba

Simba is een hele lieve en mooie poes van bijna 2 jaar oud. Helaas is Simba niet altijd zindelijk in huis en na meerdere pogingen bij iemand thuis zijn we nu op zoek naar een lieve baas waarbij ze in de schuur of kattenren haar plekje heeft. Medisch gezien is er niks mis met haar. Wie geeft haar een kans? 

(Aan het adopteren van een schuurkat zitten geen adoptiekosten verbonden)

 

Naomi

Naomi is een lieve poes van 8 jaar. Ze is samen met haar zus Coentje gekomen en ze willen ook graag samen blijven. Het zijn binnenkatten. Ze zijn in korte tijd 2 keer verhuisd en dat heeft ze veel stress gegeven. Het zijn twee voorzichte dames die zich wel graag laten aaien. Ze zoeken een rustig huis en iemand die geduld heeft om ze weer vertrouwen te geven.

Coentje

Coentje is een lieve poes van 8 jaar. Ze is samen met haar zus Naomi gekomen en ze willen ook graag samen blijven. Het zijn binnenkatten. Ze zijn in korte tijd 2 keer verhuisd en dat heeft ze veel stress gegeven. Het zijn twee voorzichte dames die zich wel graag laten aaien. Ze zoeken een rustig huis en iemand die geduld heeft om ze weer vertrouwen te geven.