Boerderijkatten

Heeft u een schuur of een stal? En last van muizen? In het asiel verblijven regelmatig “boerderijkatten”. Deze zijn niet sociaal genoeg om in een gezin te plaatsen maar het zijn wel prima muizenvangers. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Noud=besproken

Lieve kater van 3 jaar oud. Is erg lief maar hij heeft wel een karakter en laat dus ook wel weten wanneer hij iets niet wilt. Hij houdt van aandacht en zit graag bij je. Hij is nogal kieskeurig naar andere katten toe en we denken dat hij het beste als enigste kat geplaatst kan worden. Noud wilt graag naar buiten kunnen zodat hij lekker zijn energie kwijt kan.

Kitten 84

poesje van 9 weken oud. Is nog wat schuw maar trekt al aardig bij 

Kitten 29

Lief katertje van nu 15 weken, helemaal klaar om te verhuizen. Is opgegroeid in ons pleeggezin.

Kitten 71

Deze kater van 12 weken zoekt iemand met wat geduld en heel veel liefde. Hij is de dapperste van zijn nest maar vind het allemaal nog wel wat spannend. 

Wie gaat er met hem aan de slag?

Kitten 73 (links) en kitten 70 (rechts)=geplaatst

Deze prachtige dames van nu 12 weken zoeken mensen met geduld en liefde die tijd hebben om met ze aan de slag te gaan. Kitten 73 is al een heel eind maar haar zusje vind het nog allemaal erg spannend.

Kitten 78

Deze kater is nu 10 weken oud. Hij is met spelen voor je te winnen en als je hem vast hebt kroelt hij ook. Alleen dat pakken blijft wat eng. Hij heeft dan ook wat extra tijd en liefde nodig.

Kitten 83

kater van nu 16 weken oud. Gedumpt bij een benzine pomp en gelukkig heeft de dierenhulp hem kunnen vangen. Hij vind mensen nog niet echt leuk, wat ook wel te begrijpen is. Met tijd,geduld en liefde komt dat gelukkig wel goed. Wie heeft de tijd om met hem aan de slag te gaan?

Daley & Quinty

Noorse boskat kruising( Moeder en zoon), helaas bij ons terug. Dit lieve stel heeft snel stress wat zich uit in onzindelijkheid. Hier bij ons zijn ze wel zindelijk, de rust en regelmaat doet ze goed. We zoeken een huisje met mensen die veel geduld met ze hebben. Een rustig huis zonder al te veel poespas. Eventueel met een buitenren waar ze kunnen wonen. Door hun lange vacht hebben ze sowieso extra verzorging nodig en zijn daarom niet geschikt om echt buiten te wonen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

kittens

We hebben nog verschillende kittens beschikbaar. Voor meer informatie neem contact met ons op.