Boerderijkatten

Heeft u een schuur of een stal? En last van muizen? In het asiel verblijven regelmatig “boerderijkatten”. Deze zijn niet sociaal genoeg om in een gezin te plaatsen maar het zijn wel prima muizenvangers. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kitty = Gereserveerd

Kaya

Kaya is een vriendelijke poes van 4 jaar oud. Ze is een echte kletskous en vind aandacht ook erg fijn. Kinderen is ze gewend ook met andere katten gaat het goed. Honden is ze niet gewend. Ook is ze gewend om naar buiten te gaan maar niet via een kattenluikje. Ze zoekt een huisje waar ze lekker veel aandacht kan krijgen. 

Kittens

We hebben nog verschillende kittens beschikbaar van verschillende leeftijden. Kittens worden alleen geplaatst als er al een kat aanwezig is of anders per twee.

Voor katten is het belangrijk dat ze niet alleen opgroeien. Ze moeten leren hoe ze met verschillende situaties om moeten gaan en dit kunnen ze alleen leren van een andere kat. Gebeurd dit niet dan zien we op latere leeftijd vaak gedragsproblemen. Het is dus het beste voor het kitten om altijd met een andere kat geplaatst te worden.